Raymedy pakt herstel aan bij de bron.

95% van de cliënten die door Raymedy therapeuten behandeld zijn bevelen ons aan aan vrienden, kennissen en collega's. Onze nieuwe cliënten komen voor meer dan 70% uit mond op mond reclame.

Dat kan alleen maar doordat we de ongelofelijke intelligentie van het lichaam weten aan te zetten tot genezing daar waar het dit zelf niet kan. Uw lichaam maakt zelf het verschil in het herstel bij langdurige klachten, dankzij een meer of minder stimulansen. Deze principes zijn 2.500 jaar geleden al opgetekend in het eerste leerboek over Chinese geneeskunde. Raymedy past ze toe op een manier die past bij 2017!

  • U heeft de "genezing op zak" voor veel klachten. Van chronische klachten tot blessures en van PTSS en depressieve klachten tot stress.
  • Raymedy is de TomTom voor herstel.
  • Raymedy maakt een "blauwdruk" voor uw herstel voor de meest effectieve behandeling.
  • Raymedy "vraagt" aan uw lichaam hoe en waarmee het kan herstellen.
  • Uw kwaliteit van leven zal niet meer vergelijkbaar zijn met wat het was.
  • Al de behandelingen die u ondergaat zijn ook nog eens gegarandeerd bijwerkingenvrij!
  • De kosten worden in de hand gehouden doordart u veel behandelingen zelf thuis uitvoert op een moment dat u het beste schikt.

Uw therapeut meet welke behandeling voor uw herstel gaat zorgen. De behandelingen worden met speciaal door ons ontwikkelde apparaten uitgevoerd. In de praktijk zien we meteen aan de metingen hoe uw lichaam reageert op de behandeling. En die behandelingen die positief werken voert u thuis verder uit. De kwaliteit van de behandelingen blijft gegarandeerd doordat u onze behandelsignalen via onze eigen apparatuur toepassen. Omdat we niet met medicijnen werken is de behandeling ook zonder bijwerkingen! uw lichaam zorgt zelf voor het terugvinden van de gezonden balans, even geholpen door natuurkrachten als licht, magneetveld en microstroom van buiten af.

Waarom Raymedy ? Om de voordelen van energetische geneeskunde binnen ieders bereik te brengen.

Wat is Raymedy ? Het is een gezondheidsfilosofie en -methode

Wat doet Raymedy ? Raymedy helpt mensen om te helen en hun zelfzorgvermogen te verbeteren.

Hoe doet Raymedy dat ? Door het vermogen van lichaam en geest om zichzelf te helen te meten en te stimuleren met licht, magneetveld en stroom.


Neem contact op voor meer info

Bel ons op 020-1234567 of gebruik onderstaand formulier:
Wil je een ander formulier gebruiken? Maak dan een nieuw formulier aan via 'Marketing Tools' > 'Contactformulieren' > 'Formulieren Beheren'. Vervang vervolgens id="1" met het ID van jouw nieuwe formulier (je kunt deze zien in het overzicht bij 'Formulieren Beheren').

Licht, magneetveld en microstroom

Drie natuurkrachten waar de behandelingen van Raymedy op zijn gebaseerd. Raymedy heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring met het behandelen van klachten met energie geneeskunde. Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat met licht magneetveld en microstroom verassende effecten kunnen worden bereikt bij planten, dieren én mensen!

Raymedy speelt in op belangrijke trends in de gezondheidszorg. In het eerste kwartaal van 2017 intruduceren we het behandelen van allerlei klachten via de smartphone. U heeft uw herstel gewoon "op zak".

Meer weten?

Regelematig organiseren we Webinars over de methode. Daarin kunt u al uw vragen kwijt! Wilt u sneller een antwoord op de vraag wat wij voor u kunnen betekenen, stel dan de vraag via de on-line chat functie helemaal rechts in uw beeld!

Meld je aan voor het volgende webinar