arrow_drop_up arrow_drop_down

Herstel van je natuurlijke balans

Je wil graag weer volop in het leven staan, zonder pijn of beperkingen.

De methode van Raymedy brengt je lichaam weer in een balans die de oorspronkelijke, gezonde toestand van je lichaam zo veel mogelijk benadert. Met als doel je organen en lichaamsfuncties weer in harmonie met elkaar te laten samenwerken. 

Onze methode is geschikt als:

  • De reguliere gezondheidszorg je niet verder kan helpen
  • Je liever een duurzame oplossing wilt in plaatst van alleen symptoombestrijding
  • Je te horen krijgt dat je met je klacht moet leren leven
  • Je preventief wilt werken aan je gezondheid

Zo werkt het bij ons

1. Intake

Voordat je een bodyscan kunt laten maken, zal jouw Raymedy-therapeut je vragen een intake-formulier in te vullen. Met dit formulier krijgt je therapeut beter zicht op je klachten, de diagnose van je arts en je eigen toelichting op je gezondheid. Je neemt dit formulier mee als je de bodyscan laat doen.

2. Bodyscan

Meten is weten. Daarom met de therapeut eerst de energiehuishouding van je lichaam. De meetresultaten geven de belangrijkste aanwijzingen voor een passende behandeling. Er worden 2 metingen gedaan:

Impedantiemeting

Deze weerstandsmeting meet waar je meridianen niet goed doorstromen. Al je meridianen beginnen of eindigen in vingers of tenen. Je therapeut doet 24 metingen: snel, pijnloos en zeer nauwkeurig.

Rapid response thermografie

Door je lichaam een serie van verschillende signalen aan te bieden en de reactie te meten, wordt duidelijk welke behandeling het beste bij jou past. 

3. Inzicht in je balans

De therapeut gaat op zoek naar verbanden tussen:

• De diagnose van je arts, je klachten en je eigen toelichting op je gezondheid en leefwijze 

• De uitkomsten van de bodyscan: wat vertellen je meridianen en de uitkomsten van de thermografische scan

• Je fysieke, emotionele en mentale veerkracht

• Je bewustzijn van lichaam en geest

Je kunt vragen om een uitgebreid persoonlijk rapport van de belangrijkste resultaten van je meting, de scans en een advies voor de toekomst. Zo krijg je een goed inzicht in je eigen energiehuishouding en wat je zelf kunt doen.

4. Start Raymedy behandelplan

Nu alles in kaart is gebracht, maakt je therapeut een behandelplan. Dit plan richt  zich op je klachten, maar betrekt daarbij je voeding, je bewegingspatroon, je vermogen om met spanningen en emoties om te gaan en de informatie over je energie zoals uit de meridiaanmetingen en de scans blijkt. Onze behandelingen richten zich op het herstel van belangrijke functies van organen en weefsel door het stimuleren van zwakke functies met behulp van licht en magneetveld. De opeenvolgende behandelingen zijn iedere keer aangepast aan de toestand van dat moment, dus dynamisch en bestaan uit een toepassing van schema's van verschillende raymedy's, allemaal gericht op het herstellen van de balans in het lichaam. Onze software stemt het protocol precies af op jouw energetische toestand.

Vaak snel resultaat

Na een eerste behandeling merk je meestal direct al een reactie van je energiesysteem. Verdwijnt je klacht niet al direct verdwijnt na een eerste behandeling? Dan verdwijnt je klacht meestal na een paar dagen of anders na meerdere (thuis) behandelingen. Na het behandelplan doet je therapeut een nameting om het effect van je behandeling vast te stellen.

Je therapeut maakt meestal gebruik van één of meerdere van deze technieken

Ontstoring
door littekens

Meridianen die vlak onder de huid lopen kunnen door een litteken geblokkeerd worden. Je therapeut begint daarom altijd met speciale raymedy's op het littekenweefsel. Lees meer over littekens.

Opsporen
gebitsprobleem

 Elke tand en kies is verbonden met één van je meridianen. Vullingen en implantaten werken ontregelend. Je therapeut kan helpen de doorstroming door de meridianen te herstellen. 

Lichaam 

ontzuren 

Een leven vol stress, koffie, vetten en suikers verhoogt de zuurgraad van je lichaam. Dat kan voor lichamelijke problemen zorgen. Je therapeut kent middelen om deze verzuring tegen te gaan.

Lichaam 

ontgiften

Giftige stoffen hopen in je lichaam op. Ook een slechte microdoorbloeding kan tot ophoping in de cellen leiden.  Een ontgiftingskuur draagt dan bij om je energiestroom weer in balans te brengen.

Gevolgen 

vaccinatie

Dit noemen we ook wel immunisaties: De meeste kinderen krijgen vaccinaties. Littekens die daardoor ontstaan moeten worden ontstoord en schadelijke hulpstoffen moeten worden ontgift.

5. Je balans is hersteld

Het behandelplan heeft de balans in je lichaam hersteld. Bovendien heb je meer inzicht gekregen in je eigen energiehuishouding. Daarmee begint ook jouw eigen verantwoordelijkheid om in balans te blijven. 

Je therapeut kan je verschillende adviezen geven:

• Kies passende voeding & voedingssupplementen

• Energetiseer water

• Vermijd sterke elektromagnetische straling

• Vergroot je bewustzijn met meditatie

• Beweeg voldoende

• Zoek regelmatig de natuur op

• Pak je kernovertuigingen, weerstanden en trauma’s aan

Wil je meer weten over de methode?

Vraag ons eBook aan en krijg meer inzicht in de Raymedy methode.
En kom erachter hoe Raymedy kan helpen ook jouw lichaam te herstellen.

Waar wacht je nog op? Herstel jouw balans!